Support RSS Feed

Support Home

Support Announcements
Reminder: It’s easy to provide feedback about working with our technical support team. Please let us know when we’ve done a great job and more importantly when we haven’t met expectations. Just click the link underneath 'Send Your Feedback' on the Support Experience page to send us a quick email!
Upcoming Site Maintenance
Please Note: This site will have a scheduled maintenance on Sunday May 8 from 9:00 AM to 11:00 AM MDT (UTC/GMT -7). During this time the site may experience intermittent downtime. Please review answer 2543 now and record your local support number in the event that you have an urgent service request during this maintenance window. Our support team will still be available to take phone calls and handle service requests.

Additional CX knowledgebase content is available after login

Advanced Search
Screen Reader users press enter to select a Filter by product.  Filter by product
Screen Reader users press enter to select a Filter by category.  Filter by category
Search Tips
Screen Reader users press enter to select a Select Your Product.  Select Your Product
Screen Reader users press enter to select a Select a Category  .  Select a Category  
Search filters applied
Other Suggested Searches
Did you mean:
No results found.

Suggestions:
  • Make sure all words are spelled correctly
  • Use different words that mean the same thing
Results 1 - 10 of 43 for policy automation
  1. Documentation for Oracle Policy Automation Cloud Service Answer: The Oracle Policy Automation (OPA) Cloud Service documentation includes detailed help for product configuration and customization, release notes, and additional guides. Documentation versions Select...
  2. Oracle Policy Automation Cloud Service Overview Answer: Environment: Starting with February 2013, Oracle Policy Automation, OPA Resolution: Oracle Policy Automation is designed to deliver consistent and auditable advice across channels and business...
  3. Key uses of Oracle Policy Automation Cloud Service Answer: Environment: Oracle RightNow CX February 2013 and newer, Oracle Policy Automation, OPA Resolution: Oracle Policy Automation Cloud Service is an end-to-end solution for capturing, managing, and...
  4. Oracle Policy Automation Cloud Service Maximum Deployments Answer: Environment: Starting with August 2015, Oracle Policy Automation, OPA Resolution: Starting with the August 2015 release of OPA,  a maximum number of active deployments is enforced. ...
  5. Upgrading Policy Automation August 2015 repository project to Nov 2015 Answer: Environment: Oracle Policy Automation August 2015, Upgrade Resolution: Attempting to open an Policy Automation August 2015 project from the repository can result in Policy Automation November 2015...
  6. Create a Policy Automation Interview Answer: A policy automation interview is a web-based application which collects information from a user to find values for policy model goals. For more information, see: Design an interview Specify the goals...
  7. Oracle Policy Automation Cloud Service Tutorials Answer: The tutorials for Oracle Policy Automation Cloud Service give new users an overview of product functions, features, and best practices. When you learn about all the things our products can...
  8. What is new in Oracle Policy Automation February 2016 Answer: Environment: Oracle Policy Automation (OPA), new features Resolution: Upgrading a project from an earlier version? Check that is still works as expected after upgrade . The February...
  9. Policy Automation interviews in Oracle Service Cloud Customer Portal Answer: Environment: Oracle Policy Automation, Interview, Customer Portal, Agent Desktop Resolution: Once a project has been deployed as an Oracle Policy Automation (OPA) interview via Policy Automation Hub...
  10. Testing a policy model in Policy Automation Answer: Environment: Oracle Policy Automation, Testing, Debugging Resolution: Debugging is the process of testing the logic of your rules to confirm that inputs match expected decisions. Debugging is also...